voor
Luuk
Jennifer, 2-jan-1972,  geboren Jennifer van Praag, vernoemd Jennifer Boekhout, weduwe Jennifer Mulder, op heden Jennifer Kraaijeveld

foto`s
Mijn lieve dochter, waarvoor ik nooit vader kon / mocht zijn kwam pas laat in mijn leven, al speelde ze daarin van begin af een hoofdrol.Ze is mijn dochter, lijkt wel niet erg op mij, maar de ziel zit nooit aan de buitenkant en een kale vent en vrouw met prachtig sluik haar kunnen nog steeds directe familie van elkaar zijn, wat maar mooi weer eens blijkt!
   Wel heeft ze pech dat ze twee zoontjes heeft gebaard, wat in de toekomst mogelijk tot nieuwe kaalheidsfrus-traties kan leiden, al heeft ze haar genen breed gespreid, wat de kans weer verkleint.
    Wel maak ik me zorgen om haar welbevinden, want met hoeveel namen kun je door het leven gaan, alsof die niets met identiteit te maken hebben? Aan de andere kant hoor ik nu mijn oudste broer Harrie trots roepen: "een échte Jurgens" te zijn, waarna ik weer enorme lust voel afstand te nemen van die familie van mij. Ik heb haar lief, ondanks alles wat ons scheidt!